We bezochten slechts een paar campings omdat wildkamperen overal goed mogelijk is. De prijzen van de campings die we aandeden varieerden niet erg veel. We waren meestal tussen de 3500 en 4500 Gdr kwijt voor ons tweeën met camper per nacht.

Ook deze vakantie hebben we weer veel wild gestaan. Er zijn ruim voldoende mogelijkheden en we hoefden eigenlijk weinig te zoeken. Een aantal keren hebben we aan het strand gestaan langs een baai of op het eind van een boulevardje in een rustig dorpje. In de bergen konden we vaak een plek vinden op een afgesneden stukje weg of gewoon op een parkeerplaats langs een rustige weg.  We hebben ons daarbij geen enkele keer onveilig gevoeld. We overnachtten nooit op parkeerplaatsen bij steden of bij toeristische attracties.

1. Camperplek bij Senigalia even ten noorden van Ancona. Niet zo'n erg rustig gelegen plek, langs de doorgaande weg binnen de bebouwde kom.  

2. Camping Navarino in Gialovo vlak bij Pilos. Rustig gelegen aan het strand. Veel schaduw. Plaatsen redelijk van formaat.  

3. Mistras: Camping Mistras. rustig gelegen tussen Sparta en Mistras. Voldoende schaduw.

4. Mykenae: Camping Atreus, gelegen niet te ver van Mycene, vlak voor de dorpskern. Rustig, voldoende schaduw en redelijke plaatsen.

5. Athene: Camping Nea Kifisia. Niet al te rustig gelegen in een woonwijk met 's nachts veel blaffende honden in de buurt en 's morgens stuntende vliegtuigen boven je hoofd. In Athene de weg nemen naar Thiva/Lamia naar het noorden, afslag Kifisia. daarvandaan staat het goed aangegeven (ook al langs de snelweg overigens)

6. Meteora: Camping Kastraki. Prima, redelijk rustig. Gunstig gelegen om een bezoek te brengen aan de kloosters.

7. Ioannina: Camping Limnopoula. Aan de noordzijde gelegen aan het meer. Rustig, weinig schaduw.  

8. Parga, Preveza: Camping Enjoy Lichnos. Gelegen aan het strand. Mooie plekken met redelijke schaduw.

9. Chioggia: Camping Miramare. Een prima uitgangspunt om Venetië te bezoeken. Redelijke schaduw, grote plekken, gelegen aan het strand.