Onze laatste etappe in Griekenland gaat naar Igoumenitsa, maar voor we overvaren willen we nog een dag aan de kust doorbrengen. Via kleine weggetjes willen we de kust bereiken. Op een gegeven moment wordt de weg echter zo klein en slecht dat we twijfelen of we wel goed zitten. Het asfalt is dan al lang overgegaan (stond als asfaltweg op de kaart) in een slechte gruisweg met voren en gaten die door regenwater zijn getrokken. Omkeren heeft, als dat gezien de breedte van de weg al gelukt was, weinig zin, omdat we anders uren zouden moeten omrijden. Na veel gelaveer komen we na 20 km uiteindelijk weer in de bewoonde wereld.  

                                                 slechte weg omgeving Saloniki

Even ten zuiden van Parga aan de kust op een camping overnacht. Ook hier is het water prachtig helder. Parga zelf verlaten we weer zo snel mogelijk: dit toerisme is duidelijk niet aan ons besteed; winkeltjes, en nog eens winkeltjes van hetzelfde soort. De waarschijnlijk mooie haven is vergeven van de drukke terrasjes.  

haventje van Parga                                         wachten op de boot in Igoumenitsa

Onze boot vertekt 's avonds laat uit Igoumenitsa. ook nu hebben we weer een prima campingplek aan boord. De volgende ochtend vroeg in Brindisi aangekomen en vervolgens langs de kust over de snelweg naar het noorden.

Omdat we ook Venetië nog kort willen bezoeken overnachten we op een camping bij Chiogghia. Na Venetië rijden we weer via Zwitserland naar huis.