Het ideale van een kampeerauto is dat je niet steeds op campings hoeft te overnachten. Onze overnachtingen waren daar waar mogelijk op "Camping Sauvage". Deze overnachtingsplaatsen waren in het algemeen makkelijker te vinden dan de spaarzame campings langs onze route. Vooral in Letland en Litouwen is het moeilijk een camping te vinden. Onderweg deden we de volgende campings aan: 
- Camping Olgino. Deze zeer primitieve camping bevindt zich aan de rand van St. Petersburg. De camping heeft oud sanitair, maar warm water is aanwezig. De camping wordt bewaakt. Wij waren de enige gasten. Omdat de prijs in ons "totaalpakket" was opgenomen weten we niet de exacte prijs, maar deze bedroeg ca. 30 gulden per nacht per camper. Het bewaakte parkeren bedroeg voor drie nachten voor beide auto's ƒ55,= totaal.
- Hotel Rossija in Moskou. Dit hotel is gelegen vlak naast het Rode Plein. Het is een van de grootste hotels in de wereld. Niet erg luxe, maar ruim voldoende.
- Camping Eesti Karavan in Vosu, Estland. Een eenvoudige, schone camping met alle voorzieningen. Ook een sauna. Prijzen:
Caravan/camper: 100EEK en tent 40 EEK incl. personen, elektra 4 EEK, sauna 100 EEK.
- Camping Mändjala, even ten zuiden van Kuressaare, Estland. Een eenvoudige, schone camping met alle noodzakelijke voorzieningen. Prijzen: 140 EEK per camper, incl. personen
- Sooma. Overnachtingsmogelijkheid bij het kano-verhuurcentrum. Geen voorzieningen, lage kosten als er ook kano's gehuurd worden.
- Trakai. Goede camping met goede, schone voorzieningen. Prijzen: camper 8 LTL, volwassenen 16 LTL, kinderen 8 LTL, tent 4 LTL.
- Camping Borowo, Gizycko in Polen. Camping gelegen aan het meer waar gesurft kan worden. Goede voorzieningen, maar omdat gelegen is vlak naast de doorgaande weg zijn niet alle plaatsen even rustig. Prijzen: Camper 12 ZLT, Caravan 10 ZLT, auto 4 ZLT, volwassene 8 ZLT en kinderen 4 ZLT.