Onze auto heeft voldoende ruimte om een redelijke voorraad proviant mee te nemen. Wij willen ons nooit verplicht voelen om veel tijd te moeten besteden aan boodschappen en als we niet direct onderweg iets kunnen vinden, dan kunnen we uit onze eigen voorraad putten.

Overigens kan je in veel plaatsen en op veel markten alles vinden wat je zoekt. Brood is "op elke straathoek" te koop voor bespottelijk weing geld. Meestal zo rond de TL 250.000. Bij de vele kruideniers kan je van alles kopen behalve vlees (soms wel worstjes). Daarvoor moet je op zoek naar een slager die wat moeilijker te vinden zijn. In enkele grote steden heb je de Migros, een zeer moderne en goed voorziene Zwitserse supermarktketen. Groenten, vooral paprika's en komkommers zijn overal te koop en smaken, hoewel ze er soms niet uitzien, perfect. Bij de slager kan je voornamelijk lamsvlees krijgen.

Als drinkwater kochten we flessen van 5-10 liter die we in de jerrycans van de campeerauto leegden en zo via de kraan konden tappen. Niet duur, meestal zo rond de 1.250.000.000 per vat. Goed drinkwater is verder niet echt te krijgen, ook niet op campings.

Drinkwater????